Nieuwe Geberit FlowFit overgangs-koppelingen op andere merken

Bij renovaties is het vaak noodzakelijk om een verbinding te maken met bestaande leidinginstallaties. Met de nieuwe Geberit FlowFit overgangskoppelingen kan eenvoudig een aansluiting met Geberit FlowFit gemaakt worden op meerlagenbuis van andere merken, zonder de aanschaf van nieuw persgereedschap.

FlowFit is hét innovatieve aanvoersysteem van Geberit, dat in één vloeiende beweging geïnstalleerd kan worden. FlowFit neemt namelijk allerlei moeilijkheden weg, zoals een onhandige werkhouding, continu wisselen van persbek, onzekerheden en onveiligheid bij de verpersing, hygiënezorgen t.b.v. drinkwater en een tijdrovende installatie.

Door de toevoeging van deze nieuwe FlowFit overgangsfittingen kan er nu ook bij renovatiewerkzaamheden in één flow doorgewerkt worden. De fittingen maken het namelijk mogelijk eenvoudig een aansluiting te maken met het aanwezige leidingsysteem van andere fabrikanten en kunnen gewoon met de FlowFit handperstang of persbek verperst worden. Geberit biedt hiervoor zes speciale overgangsfittingen voor drie diameters (d16, d20, d25) en bijbehorende kalibratietools.

Bekijk alle voordelen van het innovatieve aanvoersysteem FlowFit