De snelste airco-installateur

De laatste tijd stromen de aanvragen voor aircoplaatsing bij Karel binnen. Steeds meer klanten kiezen ervoor om een airco te laten monteren in plaats van een cv-ketel of warmtepomp. En dat zorgt voor een behoorlijke werkdruk. Daarom heeft Karel een oplossing bedacht om airco's sneller te kunnen installeren: het simpele gebruik van boekenplankdragers.

Voor Karel – de man die elke installatie met wat duct tape en goede wil tot een acceptabel einde brengt –  zijn traditionele installatiemethoden verleden tijd. Gewapend met boekenplankdragers en een dosis enthousiasme stapt hij zelfverzekerd op zijn klanten af. “Waarom zou je een airco ophangen als je hem ook kunt planken?”, riep hij laatst nog tegen een nietsvermoedende opdrachtgever. “Met deze techniek hebben we de airco binnen no time in werking! En als het niet werkt, is het gewoon moderne kunst!”

Zo hing de airco, ondersteund door twee boekenplankdragers, al snel in de huiskamer en kon Karel al even snel de klant een factuur overhandigen. Op naar de volgende klant. Het maakt hem tot de snelste airco-installateur van Nederland!

Relevant nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief